Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

MINÄ!

Nimimerkki: Shy, LittleCrazy

Ikä: 19 (29.10.1998)

Tuskin ketään kiinnostaa, mutta kerron silti! Olen 159cm pitkä ja tukka on tällä hetkellä punainen, vaikka se alunperin onkin ruskean harmahtava. Asun kaukana kaikesta ja olen sosiaalivammainen. En osaa tutustua uusiin ihmisiin, tykkään koirista enemmän kuin pitäisi ja nautin siitä että saan olla "villi ja vapaa".

Oikeasti en tee juuri mitään elämälläni. Tuhlaan aikaa tietokoneella enemmän kuin tarpeeksi ja pelkään vettä. Lukihäiriöstä huolimatta luen paljon ja kirjoitan sitäkin enemmän. Poikaystävä asuu Tanskassa ja kaikki kaverit asuu yleisesti kaukana. On mulla auto, mutta kukapa nyt jotain sellaista käyttämään, kun voi viettää ajan kotona pelaten videopelejä.

Mut löytää overwatchista (ShyPuppet #2270) ja pleikalta (ShyPuppet). Rakastan suunnattomasti kauhuelokuvia ja pelejä, mutta pelkään pimeää ja uskon kaikkeen turhaan yliluonnolliseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://shyworld.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/mlep.jpg

MUN KOIRO!

Nimi: Minni

Rotu: Lagotto

Ikä: 10 (7.7.2008)

Minni on luoteeltaan eläin, jolta luultavasti puuttuu pala aivoja. Sillä on pienet pähkinät päässä, jotka joskus kohtaa ja se johtaa mitä kummallisempiin ideoihin.
Minnin lempilelu on pallon muotoinen possu. Lelulla saa leikkiä vaan koiro itse ja kun mennään nukkumaan, se pitää olla mukana.

 

 

©2019 Blogi tärähtäneille - suntuubi.com